fbpx

Árak

Árak - Árajánlat kérés

Fix árak

Érvényesség kezdete: 2022. július 1.

Alap csomag
25 perc fotózás
10db átadott kép
20 000Ft

Alap csomag + SMINK
profi smink*
25 perc fotózás
10db átadott kép
24 000Ft

Alap csomag + VIRÁG
meglepetés virágcsokor**
25 perc fotózás
10db átadott kép
25 500Ft

Alap csomag + SMINK&VIRÁG
profi smink*
meglepetés virágcsokor**
25 perc fotózás
10db átadott kép
29 500Ft

Normál csomag
50 perc fotózás
20db átadott kép
35 000Ft

Normál csomag + SMINK
profi smink*
50 perc fotózás
20db átadott kép
39 000Ft

Normál csomag + VIRÁG
meglepetés virágcsokor**
50 perc fotózás
20db átadott kép
40 500Ft

Normál csomag + SMINK&VIRÁG
profi smink*
meglepetés virágcsokor**
50 perc fotózás
20db átadott kép
44 500Ft

Családi lifestyle csomag
90 perc fotózás
teljes galéria átadása 100+ darab képpel
NINCS hétvégi felár!
70 000FT

Az alap vagy normál csomagot választva lehetőség van további képek kérésére 1500Ft/db áron!

Létszámkorlát egyik csomagomnál sincsen, de 3fő felett kifejezetten javaslom min. a normál csomag kérését, hogy mindenkire jusson egy kis idő. 🙂

Hétvégi felár: +5000Ft***

*A fotózás mellé kérhető professzionális smink, amelyet Heni készít el nektek. A sminkelés kb 1 órát vesz igénybe. Helyileg egy Jókai utcai sminkes-körmös-kozmetikus szalonban kerül rá sor a fotózás napján, azt megelőzően. Mivel a szalonban a lányok sok mindennel foglalkoznak profi szinten, ha más szolgáltatást is igénybe vennétek, keressétek őket bátran!
Kozmetika&Szempilla: Betti    –    Smink&Köröm: Heni

**A fotózás mellé kérhető meglepetés virágcsokor is. Kiknek ajánlom ezt a szolgáltatást? Elsősorban Uraknak, akik a kedvesüket szeretnék meglepni a fotózással (és virággal). Így a virággal már Neked nem kell foglalkoznod, mivel én fogom vinni magammal a csokrot a fotózás helyszínére. Valamint Hölgyeknek, akik magukat szeretnék meglepni valamilyen jeles alkalomból. És igen, egy egyszerű hétköznapi nap is lehet jeles alkalom 🙂 A virágcsokrokat VitaFlor készíti el Nektek. Amennyiben van színbeli elképzelés, esetleg konkrét kedvenc virág, úgy mondjátok és igyekezni fog alkalmazkodni a kéréshez. 
Virág: VitaFlor

***Amennyiben a fotózásra csak szombati vagy vasárnapi időpontot találunk, úgy 5000Ft felárat számolok fel. Ez vonatkozik mind az alap mind a normál csomagra. Természetesen nem vonatkozik esküvőkre és eseményekre, de azokra külön díjszabás van érvényben. 

Stúdió fotózásra jelenleg a Studio Inside műtermében van lehetőség (Vince utca), melynek bérleti díja 7000Ft/óra.

Amennyiben szeretnél időpontot kérni, kérlek írj egy üzenetet a Facebook oldalamon, Instagram oldalamon, vagy küldj egy emailt az foto@kingastudio.hu címre!

Kérlek csak legutolsó sorban válaszd a telefonos megkeresést, ugyanis szeretem írásban látni az igényeket, időpontokat, kéréseket, óhajokat-sóhajokat.

FIGYELEM! Az árak pécsi és Pécs környéki (+10km) fotózásra érvényesek. Amennyiben máshol szeretnéd a fotózást, kérlek érdeklődj az útiköltség díjakról!

A fotózások mellé kérhetö ajándéktárgyak

Árajánlat

Családi eseményekre, keresztelőkre, esküvőkre, enteriőr fotózásra, stb. minden esetben egyedi árajánlatot adok. 

Rövidebb eseményeket (keresztelők, szülinapok, kisesküvők, stb.)  megközelítőleg 30 000 – 100 000Ft között vállalok, hosszabb eseményeket nagyjából 100 000 – 300 000Ft között vállalok.

Miért érdemes egyedi árajánlatot kérni?

 – Nem jár kötelezettséggel
– Az eseményekre adott ajánlataim többségénél nem korlátozom az átadott képek darabszámát, így simán lehet, hogy egy esküvői szertartásról vagy keresztelőről ~100db utómunkázott képet is kézhez kapsz. 

Hogyan kérhetsz ajánlatot?

Egyedi árajánlat kéréshez  kérlek írj egy üzenetet a Facebook oldalamon, Instagram oldalamon, vagy küldj egy emailt az info@khaberartpicture.hu címre!