fbpx

Bölcsis / Ovis ballagós fotózás talárban

Kedves Szülők!

Idén először, taláros ballagós fotózással készültem gyermekeiteknek! 

A bölcsiből ballagókat egy arany színű talár, az óvodából ballagókat pedig kék színű talár várja majd. Mindkettő unisex, kislegényeknek és leányzóknak is ajánlom. 🙂 

Részletek a fotózásról: 

Helyszín: Kinga Studio, Kereskedők Háza Római szint
Időpontok: május 24. és június 1. napokra kérhető időpont, délelőtti vagy délutáni órákra !!!Módosítás!! Egészen a nyár végéig egyéni időpont is kérhető, azonban egyéni időpontban készült fotózás mellé papírkép egyelőre nem rendelhető.
A fotózás időtartama: 25 perc
Digitálisan átadott képek darabszáma: 5db
A fotózás ára: 20 000Ft

További digitális képek kérhetőek 1800Ft/db áron.

ÚJDONSÁG! Teszt jelleggel bevezetem, hogy papírképek is igényelhetőek nálam, egyelőre kizárólag a taláros fotózás mellé. 

Egy-egy képre a szülő is odaállhat a gyerek mellé, ha belefér az időnkbe. 🙂 A fotózáshoz lufis hátteret biztosítok arany illetve kék dekorfallal. Igény esetén virágot vagy ballagós ajándékot lehet hozni a fotózásra.

A fotózásra időpontot facebook vagy insta üzenetben, illetve a foto@kingastudio.hu e-mail címen kérhettek! 🙂 Kérlek feltétlenül írjátok bele az üzenetben, hogy melyik nap lenne a megfelelőbb (május 24. vagy június 1.), illetve, hogy melyik napszakban a legideálisabb nektek. 

….ééés mutatom is az ízelítő képeket, ilyenekhez hasonlóra számíthattok. 🙂