fbpx

Családi fotózás

Kedves Anyuka/Apuka!

A családi képek örök emléket jelentenek magunk, valamint gyermekeink és felmenőink részére is. Ha sűrűbben nem is, évente egyszer érdemes a cseperedő gyerekekkel ellátogatni egy fotózásra. Ha te/ti is így gondoljátok, várlak titeket szeretettel! 🙂

Részletesen a családi fotózásokról:

Lifestyle fotózást akkor javaslom, ha alapvetően egy szabad/könnyed szabadtéri fotózásra vágytok. Itt nincs létszámkorlát megszabva, tehát a nagyszülők vagy bárki jöhet a fotózásra. 

Kis Család csomagomnál a képek saját belvárosi műtermemben készülnek. Létszámkorlát azért van megadva, mivel a szűkös hely miatt nagyobb létszámmal nagyon nehezen boldogulnánk itt.

Nagy Család csomagom árába egy másik, általam választott nagyobb műterem bérleti díja elsődlegesen (hirtelen bérleti díj áremeléssel nem számolva) bele van kalkulálva.

Ha van rá lehetőségetek, mindenképp javaslom, hogy próbáljatok meg család szinten egymással harmonizáló színeket felhúzni a fotózásra! Amennyiben szeretnétek, tudtok családi ruhaszettet is bérelni tőlem a fotózásra! 🙂 

Ajándékutalvány bármelyik csomagomhoz vásárolható!

A műtermi fotózások alapértelmezetten belvárosi műtermemben, a Kinga Studio-ban készülnek, ennek használati díját a csomagok tartalmazzák. Amennyiben másik műteremben szeretnéd a fotózást, úgy a választott stúdió bérleti díja hozzáadódik a csomagárhoz.

-50%

Hihetetlen újszülött fotózási kedvezmények!!

Csapj le rá mielőbb!