fbpx

Hogyan zajlik egy fotózás?

Olvasd el, ha még nem jártál nálam fotózáson és szeretnél előre tájékozódni.

Amennyiben szeretnél hozzám időpontot foglalni, elsősorban kérlek üzenetben keress meg (email, fb, insta). Írd le, hogy milyen fotózás érdekelne, vannak-e egyedi igényeid, kb mikorra szeretnél időpontot. Ha kérdéseid vannak a fotózással kapcsolatban, azt is írd le bátran. 🙂

Ezek után kb. 2-3 üzenetváltásban mindent egyeztetni és fixálni fogunk (helyszín, időpont, stb.) Ha már meg van az időpontod, telefonon is kereshetsz további egyeztetések miatt. Természetesen elsőre is kereshetsz telefonon, de jobban szeretem a fotózás fő részleteit (helyszín, időpont, fő igények) írásban rögzíteni. Ennek meg van az oka, pl üzenetben képeket és linkeket is tudok rögtön a mondandómhoz csatolni 🙂 Amennyiben saját lakásodban/irodádban szeretnéd a fotózást, úgy pedig adott esetben Te is tudsz néhány fényképet csatolni.

A fotózás alkalmával találkozunk a megadott helyen és időben, és a megbeszélt paraméterek szerint készítek Rólad/Rólatok fényképeket. 

A fotózás alkalmakor Nem szükséges helyben fizetned, és megköszönöm, ha inkább utólagosan utalással fizetsz. Miért? Nekem ez egyrészt megkönnyíti a számlák és fizetések nyomon követését, másrészt pedig amennyiben szeretnél további képeket is kérni a csomagban foglaltakon felül, neked is egyszerűbb lesz mindent egyben fizetni. 

Amennyiben a fotózáskor még nincs meg nekem az email címed, meg foglak kérni rá, hogy küldd át amint lehet. A nyers képeid válogatásához van erre szükség, ugyanis emailban fogom küldeni neked a képeket és a tudnivalókat a válogatáshoz. 

A nyers képeket egy online galériába fogom feltölteni, ahol “szivecskézéssel” ki tudod majd választani a kedvenceidet, amelyeket kérni szeretnél a sorozatból. Nyers képeket nem adok át, csak a válogatás erejéig, vízjelezve tudod őket megnézni.

Amint végeztél a válogatással meg foglak kérni, hogy ezt jelezd számomra. Ha eddig a pillanatig nem történt meg, itt el fogom kérni tőled a számlázási adataidat (név + lakcím). Számlát a KATA adózás változásai óta csak magánszemélyeknek tudok kiállítani.

A kiállított számla alapján pedig át tudod utalni nekem a fotózás díját az opcionálisan választott további képek díjával együtt.

Amint elkészültem a képekkel és a számlát is kiegyenlítetted, digitálisan fogom Neked emailban átküldeni a kért képeidet, ezt követően (amennyiben másképp nem beszéltük meg) az online galériát is törlöm, további képek rendelésére nincs lehetőség. 

A fotózást követően valamikor egy online kitölthető nyilatkozatot is fogok küldeni. Ebben eldöntheted, hogy hozzájárulsz avagy nem, hogy a készült képeket én is referenciaként felhasználhassam. Itt mindig megköszönöm, hogyha hozzájárultok, de természetesen megértem azt is, hogyha a családi képeiteket nem szeretnétek az interneten viszontlátni. 

!! Új szolgáltatásként az általam készített fényképeiteket már rajtam keresztül is nyomtattathatjátok, erről további infót ITT találsz.

Köszönöm, hogy végigolvastad, várom megkeresésedet! 🙂
Üdv:
Kinga

🥰

Figyelem!

A honlap költöztetése folyamatban van, így az itt található információk elavultak lehetnek.

Minden aktuális infót megtalálsz a kingastudio.hu oldalon!