fbpx

Kismama fotózás

Kedves Kismama!

Két gyermekes anyukaként azt hiszem tudom hol jársz most, és átérzem, hidd el! 🙂

Biztosan benned is rengeteg érzés kavarog, kíváncsiság, félelem, boldogság, … ez egy olyan életszakasz, ami így ebben a formában sosem fog megismétlődni, hiszen ahogy minden gyerek, úgy minden terhesség is más. 

Örökítsük meg együtt ezt a csodás időszakot! 🙂

Nézd meg először a csomagajánlataimat, aztán lejjebb mesélek egy kicsit róluk!

Részletesen a csomagokról:

Az Alap kismama csomagot javaslom akkor, ha szeretnél pár pocakos fotót, de az egyszerűségre törekednél. Tehát saját ruhában szeretnéd a fotózást, a sminket (ha szeretnél), illetve hajat, mindent te intézel magadnak a fotózást megelőzően. 

A Hercegnő kismama csomagot ajánlom, ha szeretnél kicsit különlegesebb fotókat magadról. Ha szeretnél, hozhatsz saját ruhát is, de az én ruhatáramból is választhatsz előzetesen kettőt. Amennyiben szabadtéren szeretnéd a fotózást, ott az átöltözés kicsit körülményesebb, elképzelhető, hogy pl csak autóban tudjuk megoldani. A csomag tartalmaz továbbá egy sminket is, amit profi szakember készít el a belvárosban a fotózást megelőzően.

A Prémium kismama csomagot pedig válaszd akkor, ha szeretnéd a legtöbbet kihozni kismama képeidből. Ez a csomag a smink mellett már profi hajat is tartalmaz, valamint 3db ruhát is választhatsz a ruhatáramból. 🙂

Választható ruhák – KATT

Csomagon felüli ruhákat egységesen 3000Ft/ruha áron tudtok kérni 🙂 

Időpontfoglalás: foto@kingastudio.hu
Időpontfoglaláskor a választott csomag árának 20%-át foglalóként előre utalással tudod rendezni.

Ajándékutalvány bármelyik csomagomhoz vásárolható!

A csomagokban meghatározott képszámon felül lehetőség van további képek rendelésére 2200Ft/db áron. A további képeket is átadom színes és fekete-fehér változatban is. 🙂

Amennyiben a választott csomag nem tartalmaz hajat és sminket, de Te szeretnél, akkor üzenetben érdeklődj kérlek annak lehetőségeiről.

A műtermi fotózások alapértelmezetten belvárosi műtermemben, a Kinga Studio-ban készülnek, ennek használati díját a csomagok tartalmazzák.

🥰

Figyelem!

A honlap költöztetése folyamatban van, így az itt található információk elavultak lehetnek.

Minden aktuális infót megtalálsz a kingastudio.hu oldalon!