fbpx

Kismama fotózás

Kedves Kismama!

Két gyermekes anyukaként azt hiszem tudom hol jársz most, és átérzem, hidd el! 🙂

Biztosan benned is rengeteg érzés kavarog, kíváncsiság, félelem, boldogság, … ez egy olyan életszakasz, ami így ebben a formában sosem fog megismétlődni, hiszen ahogy minden gyerek, úgy minden terhesség is más. 

Örökítsük meg együtt ezt a csodás időszakot! 🙂

Nézd meg először a csomagajánlataimat, aztán lejjebb mesélek egy kicsit róluk!

Részletesen a csomagokról:

A Pocaklakó csomagot javaslom akkor, ha szeretnél pár pocakos fotót, de az egyszerűségre törekednél. Tehát saját ruhában szeretnéd a fotózást, a sminket (ha szeretnél), illetve hajat, mindent te intézel magadnak a fotózást megelőzően. 

A Napfény csomagomat ajánlom, ha szabadtéren szeretnél kicsit különlegesebb fotókat magadról. Ha szeretnél, hozhatsz saját ruhát, és átöltözhetsz a fotózás során (pl. autóban), de mivel kismamaként ez még körülményesebb, így elsősorban egy ruhában készülnek a képek. Ruhát pedig választhatsz a gyönyörű szép, uszályos ruháim közül díjmentesen a fotózáshoz. A csomag tartalmaz továbbá egy sminket is, amit profi szakember készít el a belvárosban a fotózást megelőzően.

Amennyiben még egzotikusabb képeket is szeretnél, ráadásul műteremben, akkor a Holdfény csomagomat neked találtam ki! A profi smink itt is a csomaghoz tartozik, és ezesetben két ruhát is felhúzhatsz a ruhatáramból a fotózás során! Továbbá ha szeretnél, hozhatsz saját ruhát is, a műteremben az átöltözés is megoldott.

A műtermi fotózások alapértelmezetten belvárosi műtermemben, a Kinga Studio-ban készülnek, ennek használati díját a csomagok tartalmazzák. Amennyiben másik műteremben szeretnéd a fotózást, úgy a választott stúdió bérleti díja hozzáadódik a csomagárhoz.

-50%

Hihetetlen újszülött fotózási kedvezmények!!

Csapj le rá mielőbb!