fbpx

Portré fotózás

Kedves Hölgyek/Urak!

Eljön az a pillanat, amikor magunkról is szükségünk van néhány képre. Akár social média felületekre, önbizalom növelés miatt, vagy akár önéletrajzba is kellhet néhány jó fénykép. 

Ha neked is szükséged van magadról néhány jó képre, keress bátran! 🙂

Részletesen a portré fotózásokról:

Arc csomagomnál a nevéből adódóan is, főleg mell fölötti képek, mondhatni tablókép jellegű képek készülnek. Ezt javaslom pl, ha önéletrajzhoz (vagy pl linkedinre) szeretnél pár jó képet. 

Kreatív csomagomnál a mell fölötti képeken túl akár fél- vagy egészalakos képeket is készítünk, ezeket akár kreatív ötletekkel is vegyíthetjük, pl hangszerrel (fuvola, gitár) fotózás.

Boudoir csomagom egyre népszerűbb mostanság. Ide kizárólag hölgyek jelentkezését várom, uraknál sajnos nem vállalom az ilyen jellegű képek készítését. Ha szeretnéd meglepni párodat pár fényképpel (akár naptárat készíttetni belőle), vagy csak saját önbizalomnövelés miatt jönnél el, várlak szeretettel! 🙂 

Amennyiben Glamour jellegű fotózásban gondolkodsz, nézd meg bérelhető ruháimat is!

Ajándékutalvány bármelyik csomagomhoz vásárolható!

A műtermi fotózások alapértelmezetten belvárosi műtermemben, a Kinga Studio-ban készülnek, ennek használati díját a csomagok tartalmazzák. Amennyiben másik műteremben szeretnéd a fotózást, úgy a választott stúdió bérleti díja hozzáadódik a csomagárhoz.

-50%

Hihetetlen újszülött fotózási kedvezmények!!

Csapj le rá mielőbb!