fbpx

Újszülött fotózás

Kedves Anyuka/Leendő Anyuka!

Egy pici élet születése azt hiszem a legnagyobb öröm az életben! Ha szeretnél a későbbiekben képekkel emlékezni erre a csodás időszakra, a kezdetekre, mindenképpen ajánlom, hogy látogass el hozzám újszülött fotózásra! 🙂

Nézd meg először a csomagajánlataimat, aztán lejjebb mesélek egy kicsit róluk!

Részletesen az újszülött fotózásokról:

Lifestyle stílusban évek óta fotózom már pici babákat, de a kreatív oldala, főleg a wrapelés még újdonság számomra. Ezért úgy döntötem, hogy amennyiben felhasználhatom a képeket referenciaként, úgy az első néhány ilyen jellegű fotózást féláron fogom vállalni! A kedvezmény legkésőbb július végéig tart, de amennyiben hamarabb összejön kellő referencia, úgy az akciót hamarabb le fogom zárni, kivételt képeznek ezalól azok az anyukák, akikkel már megállapodtunk. 

A Kismanó csomag lifestyle fotózást jelent, tehát a baba mellett a teljes család is erőteljes hangsúlyt kap a fotókon. A babát anyuka öltözteti saját ruhá(k)ba, a fotózás teljes időtartama kb 1 óra. Alapértelmezetten pécsi műtermemben fotózunk, de igény esetén házhoz is tudok menni. 

Törpe csomag esetén kizárólag kreatív képek készülnek a babáról, ennél a csomagnál a szülőkről/tesókról egyáltalán nem készül fénykép. A képeket belvárosi műtermemben készítem el. A kisruhákat és a wrap-eket, kiegészítőket alapvetően én biztosítom, de kedvenc nyunyikát lehet hozni a fotózásra. A műteremben lehetőség van a fotózás során a babát etetni, pelenkázni is. 

A Mókus csomag egy komplex csomag, mely az előző kettőt ötvözi. Amennyiben szeretnél lifestyle jellegű és kreatív képeket is, úgy érdemes ezt a csomagot választanod. A képeket belvárosi műtermemben készítem el, a ruhákat a picinek én biztosítom.  

Hogyan készülj a fotózásra?
– A babát lehetőség szerint etesd meg közvetlenül a fotózás előtt.
– Ha szeretnél saját ruhát ráadni, mindenképpen készítsd ki/hozd el/jelezd.
– Cumit mindenképpen hozz!
– Újszülött fotózásra jelentkezz be még várandósan, ha megszületik a baba, azt rögtön jelezd, hogy mindenképpen tudjunk időpontot találni!

Újszülött babákat a legjobb 14. napos korukig fotózni, de ebből kicsúszva, 1. hónapos korig is tudtok hozzám jönni, ezesetben viszont néhány póz már nem lesz kivitelezhető.

A műtermi fotózások alapértelmezetten belvárosi műtermemben, a Kinga Studio-ban készülnek, ennek használati díját a csomagok tartalmazzák. Amennyiben másik műteremben szeretnéd a fotózást, úgy a választott stúdió bérleti díja hozzáadódik a csomagárhoz.

-50%

Hihetetlen újszülött fotózási kedvezmények!!

Csapj le rá mielőbb!